Antibol 50g + 30g GRATIS

Antibol 50g + 30g GRATIS

1.187,00 din.

Količina:

Antibol 50g + Antibol 30g po ceni od 1.187 RSD + GRATIS POŠTARINA!

Broj artikla: kbfm02 Kategorija:

Opis Proizvoda

Sinergijom aktivnih sastojaka kanadskog bora i južnoameričkog čilija, Antibol snažno deluje na periferne nervne završetke, čime se eliminiše bol.

Antibol delotvorno uklanja tegobe kod bolova u leđima, ramenima, vratu, kolenima, skočnim i drugim zglobovima, i u kratkom roku pospešuje oporavak od povreda nastalih usled udaraca, uganuća i drugih sportskih povreda. Odlične rezultate Antibol je pokazao i u uklanjanju tegoba kod artritisa, išialgije, artroze, gihta i drugih oboljenja reumatskog porekla.

Tri do pet puta dnevno namažite Antibol kremu na bolnu regiju i nežno utrljajte, izbegavajući kontakt sa sluzokožom. Ukoliko preparat dospe u kontakt sa sluzokožom očiju, nosa ili genitalija, dobro isperite hladnom vodom.

Nemojte nanositi Antibol kremu na zone sa oštećenom kožom.

Tokom upotrebe Antibol kreme, može se javiti blago crvenilo i peckanje. U pitanju je normalna reakcija kože koja ne treba da vas zabrinjava.

Aqua, Glyceryl Stearate SE, Polysorbate 80, PEG 400, Potassium hydroxide, Lanolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic acid, Isopropyl Palmitate, Gaulthiria procumbens Oil, Camphor, Menthol, Benzyl alcochol.

PREPARAT NE SADRŽI PARABEN, PARFEME I NIJE TESTIRAN NA ŽIVOTINJAMA.

Pakovanje: 50g i 30g

Proizvod je ispitan i odobren u Institutu za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“.

 

Nakon nanošenja kreme Antibol primetila sam da mi se koža zacrveni i počinje da me pecka. Da li je to normalna reakcija?

U pitanju je reakcija prolaznog karaktera koja traje samo nekoliko minuta nakon nanošenja.

 

Koliko dugo treba da koristim Antibol kremu da bih osetila olakšanje?

Prema dosadašnjem iskustvu, prve znake olakšanja osetićete već nakon petnaestak minuta nakon nanošenja, a redovnom upotrebom potreba za čestim nanošenjem će se smanjivati. Stalni korisnici nanose kremu samo po potrebi, odnosno kada se jave bolovi.

 

Da li postoji ograničenje u dužini upotrebe Antibol kreme?

Ne postoji. Antibol krema u svom sastavu sadrži sirovine prirodnog, biljnog i mineralnog porekla i bezbedna je za upotrebu u dužem vremenskom periodu.

X